Egyéni angol magánórák

 

Az angol magánórákon egyénre szabott tematikával fejlesztem a diákok beszédkészségét és nyelvtudását, így látványos fejlődést érhetsz el.

effective

Kiknek ajánlom?

-Akik angol középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgát szeretnének. (TELC, Euro, BME, ECL)

-Akik valós szituációs feladatok során szeretnék fejleszteni az angol nyelvtudásukat.

-Akiknek a folyékony  nyelvtudás a céljuk, vagyis inkább a szókincs bővítésére és a kommunikációra helyeznék a hangsúlyt.

-Akik középszintű vagy emeltszintű érettségire szeretnének felkészülni.

 

Az órán részt vevő tanulók létszáma igény szerint 1 vagy 2 fő.

 

Az angol magántanítás helyszíne:

  • Online
  • Zalaegerszeg, Landorhegyi út 25

 

Ha szeretnéd fejleszteni az angol nyelvtudásodat, jelentkezz magánórára!

 

Az egyéni magánórák előnyei a nyelvtanulás során

 

egyéni magánórákSokan felteszik maguknak a kérdést, hogy csoportosan, vagy egyénileg jobb nyelvet tanulni. Az egyéni magánórák sok előnyt rejtenek magukban, amikkel eredményesebb lehet a nyelvtanulás. Egy magánóra keretein belül a tanár figyelme nem oszlik meg, ami gyorsabb fejlődést eredményez. Ilyenkor a tanulónak muszáj megszólalnia, és többet is kell dolgoznia, mint egy csoportos órán.

Fontos, hogy a nyelvtanulás során ne legyenek zavaró tényezők, így az egyéni magánórák keretein belüli csak a tanárra tud figyelni az ember. Természetesen az is az előnyök közé tartozik, hogyha valami nem érthető, egyből lehet kérdezni. A haladás is ehhez mérten megy, csak akkor haladunk tovább, ha mindent megértett a diák.

Ezen kívül az órák is a saját igényekhez szabhatók, nincs elmulasztott foglalkozás, vagy lemaradás,  olyan időpontot lehet egyeztetni, ami a diák számára megfelelő. Ez egy nyelvtanulás során fontos, ugyanis egy kimaradt  anyag a későbbiekben komoly hiányosságokat eredményezhet.

Ha Te is szeretnél a saját igényeidhez szabottan egyéni magánórák keretein belül nyelvet tanulni, keress bizalommal!

 

 

Minden vélemény számít!