Felkészítés angol állásinterjúra

 

A nyelvvizsga és a diploma csak a beugró az  állásinterjúra, egy sor más szempont dönti el, hogy ki lesz a sikeres alkalmazott. Ehhez nélkülözhetetlen a minél professzionálisabb angol nyelvhasználat, a HR tipikus kérdéseinek az ismerete és a lehetséges válaszok begyakorlása. Ebben nyújt segítséget az intenzív ’ állásinterjúra felkészítő kurzus’, mely a szaknyelvi kommunikációra helyezi a hangsúlyt.

Készüljön fel egy angol állásinterjúra: Intenzív képzés

 

intenzív képzésA munka világában nagy a verseny, nem ritka, hogy egy álláshirdetésre több százan is beadják a jelentkezésüket. A kiválasztottak eljutnak a végső rostáig, a személyes interjúig, aztán végül a legszerencsésebb pedig megkapja az állást. De mennyi szerepe van ebben a szerencsének? Annak érdekében, hogy a legjobb esélyekkel induljunk, érdemes mindenre felkészülni. Így az angol nyelvű, szóbeli állásinterjúra is. Forduljon hozzám bizalommal és intenzív képzésen segítek, hogy felkészülhessen egy angol nyelvű állásinterjúra is.

Mindenre kitérek, amire számíthat, kérdésekre és válaszokra egyaránt, mindezt természetesen angol társalgási és szakmai szempontból is. Nem csupán abban segítek, hogy jól menjen az angol, hogy folyékonyan tudjon beszélni, hanem abban is, hogy változatos szókinccsel, nyelvtanilag helyes angol mondatokban kommunikáljon és győzze meg a HR-est a nyelvtudásáról. Arról is gondoskodok, hogy a megfelelő válaszokat adja az interjún leggyakrabban elhangzó kérdésekre.

Jöjjön és iratkozzon be az intenzív képzésre, legyen magabiztos, sikeres az állásinterjún, angolul is!

Minden vélemény számít!