Bemutatkozás

 

Jánky Szilvia

Üdvözöllek, Jánky Szilvia vagyok.

 

Az angol magánóráimon a kommunikáció központú nyelvoktatására helyezem a hangsúlyt a hagyományos képzésekkel szemben, és személyre szabottam fejlesztem diákjaim nyelvtudását. Felkészítéseket vállalok közép és emelt szintő érettségire, közép és felsőfokú nyelvvizsgára, valamint üzleti angol órákat tartok leginkább logisztikai, üzleti és management szakirányon.

Zalaegerszegen a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban érettségiztem 1997-ben, majd a Szent István Egyetemen környezetgazdálkodási agrármérnökként, később pedig a Nyugat Magyarországi Egyetemen angol nyelv és irodalom tanár szakon végeztem. 

Ez utóbbi szakdolgozatomat kitartó napi szintű munkával két éven át írtam, miközben összesen körülbelül 30-40 angol nyelvű  módszertani könyvet olvastam el és dolgoztam fel. A célom a legjobb módszer megtalálása volt a felnőttek kommunikáció központú nyelvtanításához, valamint a nyelvtan szerepének fontosságára voltam kivancsi, az eredményeket pedig a mai napig hasznosítom a tanításban.

A tanulmányaim, a munkám és a magánéletem során folyamatosan fejlődött az angol kommunikációs készségem. Több, mint 10 évet töltöttem logisztikai pályán beszerzési majd tervezési területen, ahol különböző nemzetiségű beszállítókkal és vevőkkel tartottam a kapcsolatot. Emellett körülbelül 20 éve foglalkozok angol magántanítással (és matematika korrepetálással) Zalaegerszegen és online, mindeközben dolgoztam állami, valamint alternatív iskolában, kihelyezett céges oktatásokat és nyelviskolákban tanfolyamokat tartottam, valamint nyelvvizsgáztató tanár végzettséget szereztem. Jelenleg az egyéni vállalkozásom mellett egy középiskolában is vállaltam tanítást.

Mivel céljaink elérésének sokszor a legnagyobb gátja az önbizalom, létrehoztam a kétnyelvű Önbizalom fejlesztés blogot, hogy segítséget nyújtsak a magabiztosság és az önbecsülés fejlesztésében. Tanácsokat, cikkeket tartalmaz az önbizalom, a boldogság, és a jóság témakörein belül, ezen kívül örökbefogadott kutyákról szóló és a témához illő igaz történetek is olvashatóak magyar és angol nyelven, amik kiválóan alkalmasak az angol szókincs fejlesztésére is.

www.onbizalomfejlesztes.hu angol verziója a www.confidenceinlife.com, így ha valaki az olvasást össze szeretné kötni a nyelvtanulással, a cikkek végén lévő linkre kattintva tekintheti meg a fordítást.

A hétvégi angol órákon általában Foxy kutyám is részt vesz, mivel köztudott, hogy egy kisállat megnyugtató hatással van az emberekre. Észrevettem, hogy mellette a diákjaim angol beszéde is folyékonyabb lett, oldódott a feszültségük. Az állatvédelem régi szívügyem, így nemrég belefogtam egy állatvédelmi neveléssel foglalkozó egyesület alapításába, aminek folyamatban van a bejegyzése. 

Foxy

Foxy kutyám

Ha te is szeretnéd fejleszteni az angol nyelvtudásodat, vagy elakadtál a céljaid elérésében és segítégre van szükséged az érettségi vagy a nyelvvizsga letételében, esetleg az üzleti kommunikáció fejlesztésében, keress bátran! Tedd meg az első lépést a siker felé!

 Kapcsolat:

tel:06/30/868-0703

szjanky@gmail.com

facebook

Comments are closed