INTENZÍV KÉPZÉS

A nyelvvizsga és a diploma csak a beugró az állásinterjúra, egy sor más szempont dönti el, hogy ki lesz a sikeres alkalmazott. Ehhez nélkülözhetetlen a minél professzionálisabb angol nyelvhasználat, a HR tipikus kérdéseinek az ismerete és a lehetséges válaszok begyakorlása. Ebben nyújtanak segítséget  nyelvstúdiónk intenzív ’ állásinterjúra felkészítő kurzusai’.
’ Üzleti levelezés ’ képzéseinket is  folyamatosan indítjuk elsősorban üzletemberek számára. Nagy hangsúlyt helyezünk a szaknyelvi kommunikációra.

Készüljön fel egy angol állásinterjúra: Intenzív képzés

intenzív képzésA munka világában nagy a verseny, nem ritka, hogy egy álláshirdetésre több százan is beadják a jelentkezésüket. A kiválasztottak eljutnak a végső rostáig, a személyes interjúig, aztán végül a legszerencsésebb pedig megkapja az állást. De mennyi szerepe van ebben a szerencsének? Annak érdekében, hogy a legjobb esélyekkel induljunk, érdemes mindenre felkészülni. Így az angol nyelvű, szóbeli állásinterjúra is. Forduljon hozzánk bizalommal és intenzív képzésünkön segítünk, hogy felkészülhessen egy angol nyelvű állásinterjúra is.

Mindenre felkészítjük, amire számíthat, kérdésekre és válaszokra egyaránt, mindezt természetesen angol társalgási és szakmai szempontból is. Mi nem csupán abban segítünk, hogy jól menjen az angol, hogy folyékonyan tudjon beszélni, változatos szókinccsel, nyelvtanilag helyes angol mondatokban kommunikáljon és győzze meg a HR-est a nyelvtudásáról. Arról is gondoskodunk, hogy a megfelelő válaszokat adja az interjún elhangzó kérdésekre.

Jöjjön és iratkozzon be intenzív képzésünkre, legyen magabiztos, sikeres az állásinterjún, angolul is!

Minden vélemény számít!