RÓLAM

_BG_7486_LO

Szia, Szilvia vagyok, angol tanár és idegen nyelvi mentor.

Nagyon sokszor tapasztalom azt tanítványaimnál, hogy nem mernek angolul beszélni pedig már elég jó szókinccsel rendelkeznek. Ugyanez ez a helyzet üzletembereknél is, akik Magyarországon tevékenykednek de van külföldi üzleti partnerük, illetve akik külföldre szeretnének kiköltözni. Nem elég a megfelelő szókincs, azt használni is tudni kell.

Jelentkezz

Sokan úgy mennek ki külföldre,

hogy nem tudnak megszólalni angolul és még a mondatok alkotása is problémát okoz számukra, emiatt csalódnak és életük legnagyobb lehetőségéről mondanak le.

A 27 éve tanítok felnőtteket angolul beszélni, ezalatt az idő alatt  kialakítottam egy olyan hatékony rendszert aminek segítségével tanítványaim nem csak elsajátítják a nyelvet, hanem használni is tudják azt a hétköznapokban. Ezzel a módszerrel több száz diákot segítettem hozzá nemcsak a sikeres nyelvvizsgához hanem az életben való érvényesüléshez is. Mert a nyelvvizsga papír nem elég ahhoz, hogy magabiztosan használd a nyelvet és azzal érvényesülni is tudj a munkahelyeden vagy az üzleti életben. 

Ha tudsz és mersz angolul kommunikálni, bármelyik külföldi országban sikeressé válsz, hiszen ezt a nyelvet mindenhol beszélik. Nem leszel a hazakullogók között, valamint a magyar vállalati környezetben is megállod a helyed.

Kezdj el tanulni velem!

Vélemények