GYEREKEKNEK

A mai napig vitatott,hogy hány éves korban érdemes elkezdeni idegen nyelvet tanulni. Sokan angol nyelvű óvodába iratják a gyermeküket, hogy minél előbb és ha lehet anyanyelvi szinten beszéljenek angolul. Mások ragaszkodnak ahhoz a nézethez, miszerint előbb a saját anyanyelvüket sajátítsák el rendesen.

Akárhogyan is nézzuk, az mindenestre tény, hogy a nyugati országokban, pl Svédországban természetes dolog, hogy többnyelven beszélnek folyékonyan az óvodás gyerekek, es később a felnőttek is. Az is vitathatatlan, hogy a mai világban az angol nélkülözhetetlen.

 

Emiatt  fontosnak tartom,hogy a gyerekeknek is megadjam az angol tanulás lehetőségét.

Segítek az általános és középiskolai  jegyek javításában, az érettségire, nyelvvizsgára való felkészülésben magánoktatás keretein belül, miközben a diák beszédkészsége is fejlődik, hiszen az egyéni vagy maximum 2 fős magánórán lehetősége van szóban is kifejeznie magát angol nyelven, amire iskolai keretek között a nagy csoport létszám miatt nincs lehetősége. A szülővel, diákokkal egyeztetve haladunk a  tananyagban a személyes igényeknek megfelelően.

A 12 éves korosztálytól kezdve vállalok korrepetálást Zalaegerszegen és online, a kisebbeknek a nyelv megszerettetésére irányuló otthoni módszereket javaslok.

 

1

 

 

Minden vélemény számít!