Egyéni magánórák

Az egyéni kommunikációs foglalkozásokon egyénre szabott tematikával fejlesztjük a diákok beszédkészségét.

 

Helyszín: Zalaegerszeg 
Az órán részt vevő tanulók létszáma max 2 fő

Kiknek ajánljuk?
-Akik valós szituációs feladatok során szeretnék fejleszteni az angol nyelvtudásukat.
-Akik biztos nyelvtani tudáson alapuló angol kommunikációs képességet szeretnének elérni.
-Akiknek a folyékony  nyelvtudás a céljuk.

-Akik érettségit, nyelvvizsgát szeretnének

Az egyéni magánórák előnyei a nyelvtanulás során

egyéni magánórákSokan felteszik maguknak a kérdést, hogy csoportosan, vagy egyénileg jobb nyelvet tanulni. Az egyéni magánórák sok előnyt rejtenek magukban, amikkel eredményesebb lehet a nyelvtanulás. Egy magánóra keretein belül a tanár figyelme nem oszlik meg, ami gyorsabb fejlődést eredményez. Ilyenkor a tanulónak muszáj megszólalnia, és többet is kell dolgoznia, mint egy csoportos órán.

Fontos, hogy a nyelvtanulás során ne legyenek zavaró tényezők, így az egyéni magánórák keretein belüli csak a tanárra tud figyelni az ember. Természetesen az is az előnyök közé tartozik, hogyha valami nem érthető, egyből lehet kérdezni. A haladás is ehhez mérten megy, csak akkor megy tovább a tanár, ha mindent megértett a diák.

Ezen kívül az órák is a saját igényekhez szabhatók, nincs elmulasztott foglalkozás, vagy lemaradás, a tanárral olyan időpontot lehet egyeztetni, ami az Ön számára megfelelő. Ez egy nyelvtanulás során fontos, ugyanis egy kimaradt nyelvtan anyag a későbbiekben komoly hiányosságokat eredményezhet.

Ha Ön is szeretne a saját igényeihez szabottan egyéni magánórák keretein belül nyelvet tanulni, keresse oktatóközpontunkat bizalommal!

Minden vélemény számít!